Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Οι μπαταρίες του κορμιού μας!!!

Η τέταρτη φάση του νερού, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη που αλλάζει πολλά στον τρόπο που πιστεύαμε έως τώρα πως λειτουργεί ο οργανισμός μας.

Ο Gerald Pollack PhD, διευθύνει  ερευνητικό εργαστήριο στο πανεπιστήμιο της Washington και ερευνά εδώ και χρόνια το νερό και τις ιδιότητές του. Τον είχε προβληματίσει το γεγονός πως όλες οι έρευνες για την σύσπαση των μυών δεν είχαν καθόλου συμπεριλάβει το νερό και τις ιδιότητές του, ενώ είναι γνωστό πως τα μυϊκά κύτταρα αποτελούνται κατά 99% από μόρια νερού. Θεώρησε πως δεν
είναι δυνατόν να μην συμμετέχει το νερό με κάποιο τρόπο στη μυϊκή σύσπαση και έτσι άρχισε να ενδιαφέρεται και να ερευνά το νερό και τις ιδιότητές του εδώ και 10 χρόνια.
Gerald Pollack
Μέσα από αυτές τις έρευνες διαπιστώθηκε κάτι πολύ σημαντικό, που αλλάζει πολλές από τις πεποιθήσεις που είχαμε σχετικά με τη λειτουργία του οργανισμού, μέχρι τώρα.
Ο Pollack  και η ομάδα του ανακάλυψαν πως το νερό, εκτός από τις τρεις γνωστές μέχρι τώρα φάσεις του, (υγρή, στερεή –πάγος-, και αέρια –υδρατμοί-) υπάρχει και σε  μία τέταρτη φάση μέσα στον οργανισμό, μια φάση που μοιάζει με ζελέ και η οποία έχει ιδιότητες που βοηθούν πολύ τη λειτουργία του οργανισμού. Η φάση αυτή του νερού δημιουργείται από την επαφή του με στοιχεία των κυττάρων όπως πρωτεΐνες, νουκλεϊκά οξέα, άλατα.

Με αυτή την ανακάλυψη μπορεί να απαντηθεί το ερώτημα  πώς είναι δυνατόν κάθε μόριο του σώματός μας να είναι τυλιγμένο  (σαν κρεμμύδι) με πολλαπλά στρώματα νερού, το καθένα από τα οποία έχει διαφορετικές ιδιότητες (πράγμα που γνωρίζαμε από παλιά αλλά δεν είχε εξηγηθεί). Η ανακάλυψη αυτής της τέταρτης φάσης του νερού εξηγεί τώρα πολύ καλά αυτή τη κατάσταση.

Αυτά τα στρώματα νερού που τυλίγουν κάθε μόριο μέσα και έξω από τα κύτταρα, είναι φορτισμένα ηλεκτρικά. Κάθε στρώμα έχει διαφορετικό φορτίο (αρνητικό – θετικό) και έτσι συνολικά αυτά τα στρώματα νερού λειτουργούν σαν μπαταρίες!!!
Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι πώς φορτίζονται αυτές οι μπαταρίες;
Η απάντηση, σύμφωνα με τον ερευνητή, είναι, πως οι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες του περιβάλλοντος, (ηλιακή ακτινοβολία,  υπέρυθρη κ.λπ) οργανώνουν και φορτίζουν αυτά τα στρώματα νερού.

Όποια και αν είναι η πηγή της φόρτισής τους, το σημαντικό είναι πως μετά από αυτή την ανακάλυψη, η δυσλειτουργία των διαφόρων μορίων (π.χ. πρωτεϊνών)  ή ολόκληρων οργάνων μας τώρα πια, πρέπει να θεωρείται δυσλειτουργία και της φόρτισης αυτών των μορίων νερού.  Γιατί η σωστή,  ή μη, οργάνωση και ηλεκτρική φόρτιση των μορίων του νερού που τυλίγουν κάθε μόριο, επιτρέπει ή όχι τη σωστή λειτουργία αυτού του μορίου και κατ’ επέκταση και του οργάνου στο οποίο αυτό ανήκει.

Αλλάζει η βιολογία, όπως βλέπετε… Ξετυλίγεται όλο και περισσότερο πολύπλοκο και υπέροχο το παιχνίδι της ζωής και το ενεργειακό μας κομμάτι γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον… 
Έχουμε μπαταρίες που πρέπει να φορτίζονται καλά...
Έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμη για τη λειτουργία αυτού του υπέροχου κόσμου που ονομάζουμε "σώμα" μας...

Με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.