Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Βιολογικό πεδίο (biofield) (28)

Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Ένας καινούργιος όρος και πεδίο έρευνας συγχρόνως, έχει ανοίξει στην φυσική, την βιολογία και την ιατρική. Ο όρος «biofield», δηλαδή βιολογικό πεδίο.

Οι επιστήμονες που το προτείνουν εννοούν με τον όρο αυτό το σύνολο των ενεργειακών πεδίων που δημιουργούνται από τις διάφορες ενέργειες που παράγονται σε κάθε ζωντανό οργανισμό, όπως ηλεκτρομαγνητική, βιοφωτονική κ.λπ. Για τις ενέργειες αυτές, σας έχω μιλήσει παλαιότερα, σε τρία μικρά εκπαιδευτικά βίντεο που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ, εδώ και εδώ.

Το συνολικό αυτό ενεργειακό πεδίο το «biofield», είναι αυτό
που τελικά επηρεάζει όλη την οργάνωση και λειτουργία του κάθε οργανισμού, σε επίπεδο ιστών, κυττάρων, ακόμη και γονιδίων.
Γι αυτό και διάφοροι επιστήμονες, θεωρώντας πως το πεδίο αυτό είναι πλέον ένα επιστημονικά βιώσιμο θέμα, προτείνουν την διεξαγωγή επιστημονικών ερευνών για την μελέτη του.

Επιτέλους η φυσική και η βιολογία οδηγεί την ιατρική εκεί που θα έπρεπε από καιρό να έχει βρεθεί. Στην αντιμετώπιση του ζωντανού οργανισμού σαν ένα ενεργειακό σύνολο και όχι σαν ξεχωριστά κομμάτια κρέας και κόκκαλα… Γεγονός, που και οι δικοί μας πρόγονοι, αλλά και όλων των λαών η λαϊκή σοφία είχε από την αρχή του κόσμου καταλάβει.

Δυστυχώς, στα χρόνια που ακολούθησαν, τα οικονομικά συμφέροντα, ξεστράτησαν την ιατρική από τον σωστό της δρόμο, και την οδήγησαν μέσα από μία απρόσωπη, τελείως τεχνοκρατική αντίληψη, στην αντιμετώπιση του ζωντανού οργανισμού, σαν ένα απλό σύνολο ιστών και οργάνων. Σαν τέτοιο, αντιμετωπίζει κάθε ζωντανό οργανισμό η ιατρική της εποχής μας, ωστόσο επιτέλους, τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν στη σωστή τους θέση.

Με τις καινούργιες αυτές έρευνες, επάνω στο βιολογικό πεδίο του οργανισμού, θα δοθούν εξηγήσεις, και θα αντιμετωπισθούν διαφορετικά και οι διάφορες ενεργειακές θεραπείες, που τόσο πολύ απαξιώνονται, δυστυχώς, από τους περισσότερους κλασσικούς γιατρούς, στις μέρες μας.

Περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον, τα αποτελέσματα των πρώτων αυτών ερευνών…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.