Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Το ξέρετε ότι... (87)

πρέπει να αφήνετε για λίγο, το σκόρδο κομμένο ή λιωμένο, να αναπαυθεί, πριν το βάλετε στο μαγείρεμα ή το ντρέσινγκ της σαλάτας σας, προκειμένου να μην χάσει τα τόσο ωφέλημα για την υγεία συστατικά του; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.