Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Πόσο βλαβερά είναι τα μεταλλαγμένα ; (31)

Γεια σας φίλες και φίλοι
Όλο και περισσότερα μεταλλαγμένα προϊόντα εισάγονται στην αγορά, επειδή κάποιοι προσπαθούν να κάνουν, με ανθρώπινη παρέμβαση, περισσότερο ανθεκτικά στις ασθένειες τα διάφορα φυτά.
Η ανθρώπινη λογική σε όλο της το μεγαλείο! Πιστεύει ο άνθρωπος πως μπορεί να κάνει τη φύση να λειτουργεί
καλύτερα απ’ ότι την έκανε Αυτός που την δημιούργησε…
Και έτσι, αποφάσισε να αρχίσει να επεμβαίνει και να αλλάζει την τροφή του, όπως έκανε με  το φυσικό περιβάλλον, την ατμόσφαιρα, το κλίμα κ.λπ. Σε όλα τα πιο πάνω, οι ανθρώπινες προσπάθειες κατέληξαν σε καταστροφές. Τι είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο να πιστεύει πως στο θέμα της τροφής θα τα καταφέρει καλύτερα;

Δεν ξέρω πού θα φτάσει η ανθρώπινη παράνοια και ο εγωισμός, ωστόσο τα μεταλλαγμένα έχουν μπει για καλά στη ζωή των Αμερικανών, και όπως φαίνεται, θα τα καταφέρουν οι ενδιαφερόμενοι, χρησιμοποιώντας, όπως πάντα, τα διάφορα διαπλεκόμενα συμφέροντα, να τα βάλουν στη ζωή όλο και περισσότερων ανθρώπων, ισχυριζόμενοι πως τα προϊόντα αυτά δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα αντίστοιχα φυσικά.

Και όμως έρευνες, όλο και περισσότερες, δείχνουν πως αυτό δεν είναι σωστό. Το 2012 Αμερικανική έρευνα έδειξε πως μετά από 45 ή 91 ημέρες διατροφής με μεταλλαγμένο καλαμπόκι, τα ποντίκια που πήραν μέρος στην έρευνα, είχαν διαφορετικό βάρος και λειτουργία βασικών οργάνων τους, όπως το συκώτι, οι νεφροί, ο σπλήνας και οι όρχεις, σε σχέση με ποντίκια που τράφηκαν με μη μεταλλαγμένη τροφή.
Ενώ, ένα χρόνο αργότερα, άλλη έρευνα έδειξε πως το μεταλλαγμένο καλαμπόκι, διέφερε σημαντικά ως προς την περιεκτικότητά του σε θρεπτικά συστατικά (φυτικές ίνες, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, φωσφόρος, αμινοξέα κ.λπ) από το μη μεταλλαγμένο φυτό.

Και δεν έχει ακόμη ερευνηθεί το φώς (τα βιοφωτόνια), το οποίο εκπέμπεται από τα μεταλλαγμένα φυτά,  ή τουλάχιστον δεν έχουν έρθει, ακόμη, στη δημοσιότητα τέτοιες έρευνες. 
Ο γερμανός φυσικός Fritz Pop ο οποίος ανακάλυψε αυτό το φως, που εκπέμπεται από το DNA όλων των κυττάρων (φυτών, ζώων και ανθρώπων), με την τεράστια ταχύτητα του οποίου φαίνεται πως επικοινωνούν μεταξύ τους τα κύτταρα, ισχυρίζεται πως αυτό το φως, που παίρνουμε με τη διατροφή μας από τα διάφορα προϊόντα της φύσης, είναι ένα φως που βοηθάει ενεργειακά το σώμα να διατηρείται και να μη καταστρέφεται. Το φως αυτό προστατεύει το σώμα μας από την εντροπία. Την τάση που υπάρχει, δηλαδή, στην ύλη για αποσύνθεση και καταστροφή. Γι αυτό και συστήνει να φροντίζουμε να τρώμε όσο το δυνατόν πιο φρέσκες τροφές και να είναι αυτές ωμές ή ελαφρά μαγειρεμένες.

Νομίζω πως είναι χρέος μας να προστατεύσουμε τη ζωή μας από τα διάφορα συμφέροντα που απερίσκεπτα καταστρέφουν αυτόν τον παράδεισο που μας δόθηκε για κατοικία, τον πλανήτη γη με όλα τα θαυμαστά που μας προσφέρει, νερό, τροφή, αέρα να αναπνέουμε. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. 
Στην εποχή μας, με την τόσο εύκολη μετάδοση της πληροφορίας, δεν επιτρέπεται να επικαλείται κάποιος άγνοια, επάνω σε αυτά τα τόσο βασικά για τη ζωή μας θέματα.
Με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.