Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας… (48)

Η άποψή μου είναι πως, από τον αόρατο ενεργειακό κόσμο των ιδεών, το κομπιούτερ του εγκεφάλου μας συλλαμβάνει και μετατρέπει σε λέξεις και φράσεις διάφορες ιδέες… Κάτι ανάλογο με τις πληροφορίες που μπορεί να πάρει κάποιος από το διαδίκτυο.

Το ότι ένα κομπιούτερ δείχνει πως λειτουργεί, δεν σημαίνει πως είναι αυτό που δημιουργεί τις ιδέες… Απλά τις καταγράφει. Το ίδιο, αισθάνομαι, πως συμβαίνει
και με το κομπιούτερ του εγκεφάλου μας.
Λειτουργεί ο εγκέφαλος, και καταγράφεται αυτή η λειτουργία με μηχανήματα, ωστόσο δεν σημαίνει αυτό πως είναι εκείνος που δημιουργεί τις σκέψεις που βλέπουμε να καταγράφονται. Γιατί είναι και ο εγκέφαλος, ένα υλικό όργανο. Μέρος του υλικού ανθρώπινου σώματος.  Βρίσκεται μέσα στο κρανίο, για να βοηθάει στην επικοινωνία μας με τον ενεργειακό κόσμο που μας περιβάλλει, να τον μετατρέπει σε τρισδιάστατο, ώστε να μπορούμε μέσα σε αυτόν να ζούμε και να λειτουργούμε και να συντονίζει τις διάφορες λειτουργίες του οργανισμού.

Ο ρόλος του εγκεφάλου είναι πολύ σοβαρός, ωστόσο δεν πρέπει να μας κάνει αυτό να πιστεύουμε πως μπορεί ανεξέλεγκτα να κάνει εκείνος ότι του αρέσει μέσα στο κρανίο μας. Υπάρχουμε από πίσω του ΕΜΕΙΣ, η άυλη συνειδητότητα που μπορεί να τον ελέγχει και να του αλλάζει προγραμματισμό…

Το ποια σήματα ή ποιες ιδέες ο εγκέφαλός μας θα προσλάβει και θα μετατρέψει σε σκέψεις και συνειρμούς, είμαστε ΕΜΕΙΣ που το ορίζουμε. ΕΜΕΙΣ διαλέγουμε τις διαδικτυακές θέσεις από τις οποίες θα κατεβούν αυτές οι πληροφορίες… και ΕΜΕΙΣ επίσης, αποφασίζουμε εάν θα τον αφήσουμε στη συνέχεια, να κάνει με αυτές τις πληροφορίες ότι θέλει εκείνος, παίζοντας συνέχεια μαζί τους, ή εάν θα τις χρησιμοποιήσει για κάποιο συγκεκριμένο λόγο και στη συνέχεια θα τις αφήσει, μένοντας και πάλι σε κατάσταση αναμονής για κάποιο καινούργιο ερέθισμα.

Όταν ο υπολογιστής του κρανίου μας βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, ο οργανισμός μας είναι σε ισορροπία, γιατί δεν τον ταράζουν και δεν τον αποσυντονίζουν οι ορμόνες του στρες που δημιουργούνται από τις διάφορες σκέψεις. Θα πρέπει, επομένως, να φροντίζουμε να γίνεται αυτό συχνά.

Όταν, όμως, αυτός λειτουργεί, κατεβάζοντας διάφορες σκέψεις από τον κόσμο των ιδεών, αυτές, καθώς καταγράφονται, αφήνουν συγχρόνως και κάποιο μήνυμα στον υπολογιστή μας. Τα συναισθήματά μας… Αυτά είναι το μήνυμα που φέρνουν μαζί τους οι διάφορες σκέψεις. Και το φέρνουν μαζί τους όχι για να μας τιμωρήσουν, αλλά για να μας βοηθήσουν να ζήσουμε καλά.

Όταν το συναίσθημα που μας αφήνουν οι διάφορες σκέψεις μας είναι αρνητικό, αυτό είναι ένα μήνυμα πως οι σκέψεις αυτές δεν είναι σωστές για τον οργανισμό μας και πρέπει να τις αλλάξουμε. Το μήνυμα σε αυτή την περίπτωση στον υπολογιστή μας είναι : ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Τι θα κάνατε στην περίπτωση αυτή εάν βρισκόσασταν μπροστά στον υπολογιστή σας σε κάτι που κατεβάσατε από το διαδίκτυο και βλέπατε αυτή την πληροφορία στην οθόνη σας;;; δεν θα βγαίνατε αμέσως από αυτή τη σελίδα, για να μην βλάψετε τον υπολογιστή σας;;;
Γιατί λοιπόν δεν κάνετε το ίδιο όταν νιώθετε ένα αρνητικό συναίσθημα; Γιατί δεν σταματάτε αμέσως αυτές τις σκέψεις που σας το δημιούργησαν, να τις αφήσετε να φύγουν και να ασχοληθείτε με κάτι πολύ πιο καλό και εποικοδομητικό; Γιατί επιμένετε να τις αφήνετε να στριφογυρίζουν μέσα στο κεφάλι σας καταστρέφοντας την υγεία σας και τη ζωή σας στη συνέχεια;

Σκεφθείτε το. Είναι δικό σας ο υπολογιστής. Είστε ΕΣΕΙΣ, η συνειδητότητα που τον ελέγχει. Μπορείτε να τον κάνετε να κατεβάζει από τον κόσμο των ιδεών άλλες σκέψεις, τέτοιες που το μήνυμα που φέρνουν αυτές στον υπολογιστή σας να είναι θετικό. Μην αφήνετε το πολύτιμο αυτό όργανό σας και ολόκληρο τον οργανισμό σας σε κατάσταση κινδύνου.

Μάθετε να ελέγχετε τα μηνύματα που έρχονται στον υπολογιστή σας. Εάν δείχνουν κίνδυνο, κλείστε την σελίδα και αλλάξτε σκέψεις…

Αυτός είναι ο πολύ σημαντικός ρόλος των συναισθημάτων, θετικών και αρνητικών. Να μας ειδοποιούν για την ποιότητα των σκέψεών μας, γιατί αυτές οι σκέψεις μας επηρεάζουν την υγεία μας και οδηγούν τα βήματα της ζωής μας.

Με αγάπη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.