Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Πόσο γνωρίζουμε τις δυνατότητες του νου μας ; (20)


Γεια σας φίλες και φίλοι μου 

Στο βιβλίο της «Χέρια όλο φως» που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια από τις εκδόσεις «Έσοπτρον» η φυσικός Barbara Brennan (που εργάστηκε αρκετά χρόνια στη ΝΑΣΑ) λέει, πως ο χώρος που μας περιβάλλει, κάθε άλλο παρά άδειος είναι, όπως οι περισσότεροι νομίζουμε

Στη σελίδα 60 του βιβλίου της η φυσικός γράφει, πως μας περιβάλλει ένα πεδίο που όχι μόνον δεν είναι άδειο, αλλά αντίθετα, είναι «συνεργατικό», που σημαίνει την ταυτόχρονη δράση μέσα σε αυτό χωριστών παραγόντων, που όλοι μαζί έχουν μεγαλύτερο ολικό αποτέλεσμα από το άθροισμα των ατομικών τους αποτελεσμάτων. Το περιγράφει σαν μία κατάσταση πολύ πιο αραιής ενέργειας από την γνωστή μας ύλη, που όμως είναι (σύμφωνα με τους ερευνητές που το μελετούν) άκρως οργανωμένο σε μία σειρά από γεωμετρικές δομές, μεμονωμένα παλμοδονούμενα σημεία φωτός, σπειροειδή, δέσμες φωτός, σπινθήρες και νέφη.
Το εκπληκτικό σε αυτό το πεδίο που το ονομάζει ΣΕΠ (Συμπαντικό Ενεργειακό Πεδίο), όπως λέει η πιο πάνω φυσικός είναι, πως  το πεδίο αυτό είναι οργανωτικό και δημιουργεί μορφές, πράγμα που αντιτίθεται στον δεύτερο νόμο της θερμοδυναμικής που λέει πως η εντροπία (αταξία) συνεχώς αυξάνει και δεν μπορούμε να πάρουμε περισσότερη ενέργεια από αυτή που προσφέρουμε. Αυτό το ΣΕΠ, σαν το κέρας της Αμάλθειας μένει πάντα πλήρες άσχετα με το πόση ενέργεια του αφαιρούμε και είναι συνδεδεμένο πάντα με κάποια μορφή συνειδητότητας!

Με λίγα λόγια, σύμφωνα με την φυσικό, είμαστε όλοι τυλιγμένοι με αυτό το «πεδίο» και ενωμένοι μέσα από αυτό, όπως περίπου τυλίγει ο συνδετικός ιστός, και η μεσοκυττάρια ουσία του, όλα τα κύτταρα και τα όργανα του κορμιού μας. 
Και η μεσοκυττάριος ουσία του κορμιού μας δεν αδειάζει ποτέ, γιατί τροφοδοτείται συνεχώς με διάφορες ουσίες από τον οργανισμό μας, μέσω της διατροφής,των συναισθημάτων μας, κ.λπ.
Είμαστε, μήπως, όλοι (άνθρωποι, ζώα, φυτά), απόλυτα συνδεδεμένα και αλληλοεπηρεαζόμενα τμήματα ενός μεγαλύτερου οργανισμού του οποίου το μέγεθος και την κατάσταση είναι αδύνατον να κατανοήσουμε με τις πεπερασμένες δυνατότητες των πέντε μας αισθήσεων;;;

Όλα αυτά ήρθαν και πάλι στον νου μου,
καθώς διάβαζα ένα άρθρο που αναφέρεται σε μία ανακάλυψη που έκανε ο Dr. William Tiller. Ο επιστήμονας αυτός, καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ της Αμερικής, ανακάλυψε τυχαία (!) πως η ανθρώπινη πρόθεση μπορεί να καταγραφεί σε μηχάνημα και στη συνέχεια να επηρεάσει αυτή καταστάσεις μέσα από το μηχάνημα!!!

Μπορεί να ακούγονται αυτά σαν «μεταφυσικά παραμύθια», ωστόσο είναι πραγματικότητα. Ο επιστήμονας αυτός, ενθουσιασμένος από πειράματα Ρώσων ερευνητών επάνω στις ενέργειες του σώματος, αποφάσισε, για δική του προσωπική ευχαρίστηση, να κάνει κάποια πειράματα σχετικά με την ενεργειακή φύση του ανθρώπινου οργανισμού με ένα μηχάνημα που είχε στο εργαστήριό του. Απλά δοκίμασε, και το πείραμα πέτυχε, χωρίς να μπορεί ο ίδιος να εξηγήσει το πώς και το γιατί.

Πιο συγκεκριμένα, διαπίστωσε πως το μηχάνημα καταγράφει την ανθρώπινη πρόθεση, όταν κάποιος συγκεντρώνει τον νου του για κάποιο σκοπό και στη συνέχεια μπορεί μέσα από το μηχάνημα αυτή η πρόθεση να μεταφερθεί σε κάποιο εξωτερικό αντικείμενο και να έχει αποτέλεσμα, χωρίς την φυσική παρουσία του ατόμου που την δημιούργησε !!!

Το ενδιαφέρον είναι πως το μηχάνημα με το οποίο έκανε αυτές τις διαπιστώσεις, έφτασε στο εργαστήριό του κατά λάθος! Άλλο μηχάνημα είχαν παραγγείλει από το εργαστήριό του στον κατασκευαστή και αυτός από λάθος (;;;) έστειλε αυτό με το οποίο δοκίμασε ο επιστήμονας να μελετήσει (για το κέφι του) την ενέργεια που εκπέμπει ο ανθρώπινος εγκέφαλος, μια που δεν ήταν το κατάλληλο για τα πειράματα του εργαστηρίου του….
Ο ίδιος λέει πως αυτό ήταν ένα «Θείο λάθος»…

Και αφού κατάφερε στην αρχή να αλλάξει, με το μηχάνημα αυτό, το ρΗ του νερού μέσα σε δοχείο, καταγράφοντας την πρόθεση κάποιου ατόμου, στη συνέχεια προχώρησε σε πιο σοβαρά πειράματα και τα αποτελέσματα είναι:
1.    Απάλλαξε από κατάθλιψη και άγχος αρκετές εκατοντάδες ανθρώπους σε απόσταση περίπου 1500 μίλια μακριά, για μία περίοδο 8 μηνών
2.    Βοήθησε την βελτίωση της κατάστασης και της συμπεριφοράς 34 αυτιστικών παιδιών σε όλο τον κόσμο και ανακούφισε από την κατάθλιψη και το άγχος τους γονείς τους επί 12 μήνες
3.    Άρχισε ένα πείραμα για να ανακουφίσει 74 άτόμα στην Αμερική από την αυτοκριτική και να τους δυναμώσει την συμπόνια για τον εαυτό και τους άλλους

Μετά από πολλή μελέτη της κβαντικής φυσικής και ώρες διαλογισμού επάνω στα θέματα του σύμπαντος και της ανθρώπινης υπόστασης, ο πιο πάνω επιστήμονας δηλώνει με πίστη τώρα και αυτός, όπως η φυσικός Barbara Brenan παλαιότερα, πως ο χώρος που μας περιβάλλει δεν είναι άδειος όπως ισχυρίζεται η φυσική, αλλά γεμάτος πυκνή ενέργεια που δεν μπορούν προς το παρόν οι αισθήσεις μας να αντιληφθούν. 
Και το πιο σημαντικό: η ανθρώπινη πρόθεση, μπορεί να επηρεάσει αυτόν τον χώρο!

Και κάνοντας τα πράγματα ακόμη πιο ενδιαφέροντα ο πιο πάνω επιστήμονας λέει πως, εάν πολλοί μαζί άνθρωποι γίνουν αρμονικοί ως προς τις ενέργειές τους (π.χ. ομάδες προσευχής ή διαλογισμού) μπορούν να ενισχύσουν κατά πολύ μία κοινή τους πρόθεση, ώστε να είναι αυτή πολύ πιο αποτελεσματική θεραπευτικά! 
Κάτι ανάλογο δηλαδή με την δύναμη ενός λέιζερ...  

Νομίζω πως τα θεμέλια της κλασσικής ιατρικής τρίζουν για τα καλά, όπως και τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών, και τα πράγματα σύντομα θα αλλάξουν προς όφελος των ανθρώπων που πάσχουν και υποφέρουν. Τι λέτε και εσείς;

Με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.