Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Πώς πετυχαίνουμε τους στόχους μας

Γεια σας φίλες και φίλοι
Υποστηρίζεται έντονα από πολλούς ανάμεσα σε αυτούς που ασχολούνται με την συμβουλευτική (ζωής και υγείας) πως προκειμένου να πετύχει κάποιος τον στόχο του και να τον δει υλοποιημένο, θα πρέπει να βρίσκεται σε αυτή τη ψυχική κατάσταση που θα βρισκόταν, εάν τον είχε ήδη πετύχει.
Δύσκολο πολύ, όμως, για κάποιον που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση να τα καταφέρει να βρεθεί στην καλή συναισθηματική κατάσταση που θα του δημιουργούσε η υλοποίηση του στόχου του...
Εκτός και αν δεν είναι κάτι τέτοιο απαραίτητο...

Οι περισσότεροι δεν μπορούν να πιστέψουν τόσο πολύ πως, η δική μας
ενεργειακή δόνηση είναι αυτή που δημιουργεί τις καταστάσεις και τα φαινόμενα που οδηγούν στους στόχους μας. 
Στον υλικό κόσμο που ζούμε, με την παντελή έλλειψη πληροφόρησης για την ενεργειακή φύση της ζωής, τόσο στην στοιχειώδη, όσο και στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση (γεγονός καθόλου τυχαίο, κατά την άποψή μου…) οι άνθρωποι είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουν τόσο πολύ στη δύναμή τους, ώστε να μπορέσουν να βρεθούν συναισθηματικά στην κατάσταση την ενεργειακή που θα τους εξασφαλίσει την υλοποίηση των στόχων τους.
Δεν λέω πως δεν διδάσκεται η καινούργια φυσική και η βιολογία, ωστόσο παραμένουν στεγνές γνώσεις, χωρίς συσχέτιση με την ανθρώπινη φύση και τον υπόλοιπο υλικό κόσμο μέσα στον οποίο ζούμε και ενεργούμε. Έτσι παρά την ύπαρξη της πληροφορίας, αυτή παραμένει «στεγνή» γνώση, χωρίς να βοηθάει τον άνθρωπο να πετύχει στη ζωή του ότι ονειρεύεται, γιατί δεν οδηγεί σε μία φιλοσοφία ζωής που θα έκανε κατορθωτό κάτι τέτοιο.

Υπάρχει ωστόσο ένας τρόπος λειτουργίας στη ζωή, που βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Κάτι πιο εύκολο να επιτευχθεί. 
Και αυτός ο τρόπος είναι, να νιώθει κανείς πάρα πολύ όμορφα κατά την προσπάθεια που κάνει για την επίτευξη του στόχου του. Δηλαδή, να αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, να θέλει να το κάνει όλο και καλύτερα και να νιώθει πολλή ευτυχία γι αυτή του την προσπάθεια.
Το συναίσθημα της χαράς και της ευτυχίας δεν είναι διαφορετικό στην μία ή την άλλη περίπτωση. Σημασία έχει να το νιώθει κάποιος. Αυτό είναι που αλλάζει τον τρόπο που λειτουργεί η καρδιά μας (όπως πολλές φορές έχουμε αναλύσει ) και εναρμονίζει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργείται γύρω της, το οποίο επηρεάζει όλες τις ενέργειες που παράγονται στο σώμα μας, επηρεάζοντας έτσι τόσο την υγεία όσο και την ζωή μας.  
Αυτά τα θετικά συναισθήματα είναι που ανεβάζουν την δόνηση την ενεργειακή μας. Αυτά είναι που δημιουργούν τις «συγχρονικότητες» που οδηγούν στην πραγματοποίηση των στόχων. Αυτές είναι οι γνώσεις που έχουμε για το θέμα αυτό, από τις έρευνες της επιστήμης  στην εποχή μας.

Η αγάπη, λοιπόν της προσπάθειας που κάνουμε για την επίτευξη των στόχων μας, και η ευτυχία που μας χαρίζει η ίδια η προσπάθεια μαζί με την ενατένιση των στόχων μας, μπορούν πολύ καλά να μας οδηγήσουν σε αυτούς, εύκολα και γρήγορα, ακόμη και αν δεν μπορούμε να μεταφερθούμε ενεργειακά στην κατάσταση του πραγματοποιημένου στόχου μας, όπως προτείνουν οι περισσότεροι «ειδήμονες» συμβουλάτορες.
Πρέπει να βάζουμε σε ότι κάνουμε, δηλαδή, πολλή ψυχή και αγάπη, προκειμένου έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, με τον λιγότερο δυνατό κόπο. Γιατί αυτό που υλοποιεί τους στόχους μας είναι η δική μας καλή και δυνατή ενεργειακή δόνηση.

Με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.