Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ολιστική ή ενοποιημένη ιατρική (19)

Επιστήμη και εσωτερισμός
Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Με την ευκαιρία ενός πολύ ενδιαφέροντος άρθρου που διάβασα σήμερα σε έγκυρη ιατρική ιστοσελίδα σχετικά με τα οφέλη ενός είδους Κινέζικου διαλογισμού, θέλω να σας μιλήσω σήμερα λίγο για τα επτά εκπαιδευτικά βίντεο που έχω αναρτήσει στην αντίστοιχη σελίδα μου εδώ, καθώς και στο κανάλι μου στο Youtube.
Σε αυτά τα βίντεο λοιπόν, βρίσκεται όλη η γνώση που χρειάζεται κανείς για να πεισθεί από επιστημονικής άποψης, πως τεχνικές εσωτερισμού, όπως η προσευχή, ο διαλογισμός, και οι οραματισμοί έχουν στέρεα επιστημονική βάση στην εποχή μας και πως καλό θα είναι ανάλογα με τα πιστεύω τους να φροντίσουν οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, να ξεκινήσουν να ασκούνται με κάποιον από τους πολλούς τρόπους που υπάρχουν (οι ασκήσεις χαλάρωσης που σας δίνω και εγώ εδώ, καθώς και αυτές της ενεργειακή εναρμόνισης που θα ακολουθησουν, είναι ένας από αυτούς).
Με την άσκηση, όχι μόνον θα βελτιώσουν την υγεία τους, αλλά και θα πάρουν στα χέρια τους τη ζωή τους, που καταστάσεις και εμπειρίες του παρελθόντος καθώς και η ατελείωτη συνεχιζόμενη προπαγάνδα των ΜΜΕ, την έχουν κατευθύνει σε δρόμους που πιθανόν δεν είναι προς το συμφέρον τους.
Τα ίδια θέματα πραγματεύεται και το βιβλίο μου που κυκλοφορεί δύο χρόνια τώρα, με τον τίτλο «Πώς να νικήσετε το στρες». Σε αυτό μπορεί να βρει και πλούσια βιβλιογραφία επάνω σε αυτά τα θέματα όποιος το επιθυμεί.
Η επιστήμη έχει πια μπει για καλά στη περιοχή της θρησκείας, της φιλοσοφίας και του εσωτερισμού, δίνοντας εξηγήσεις σε πολλά από αυτά που παλαιότερα θεωρούσαμε «θαύματα». Η πίστη και τα θετικά συναισθήματα που απορρέουν από αυτήν, έχει πια αποδειχθεί, πως επηρεάζουν τα γονίδια και μέσα από αυτά την υγεία μας, πράγμα το οποίο ευνοείται και από τις τεχνικές προσευχής και διαλογισμού που έχει επίσης αποδειχθεί πως ενισχύουν και εναρμονίζουν τις ενέργειες που παράγονται στο σώμα μας.
Μόνον μικρόνοοι τεχνοκράτες θεωρώ πως μπορεί στην εποχή μας να αρνούνται να δεχτούν τα αποτελέσματα αυτά στον οργανισμό και τη ζωή μας γενικότερα, από τη στιγμή που η επιστήμη μας έχει ήδη δώσει τόσες αποδείξεις μέχρι τώρα.  Ίσως και κάποιοι σκληροί επαγγελματίες, κυρίως του χώρου της υγείας, που από τη μεριά τους, βλέπουν μέσα από αυτές τις μεθόδους να ακολουθεί μείωση της πελατείας τους...
Ωστόσο φίλες και φίλοι μου μη πτοείστε. Ψάξτε, μελετήστε και βρείτε τις μεθόδους που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας. Μην παραβλέπετε πως μπορείτε να κάνετε πολλά για την υγεία και τη ζωή τόσο την δική σας όσο και των παιδιών σας. Η επιστήμη το έχει ήδη αποδείξει. Μπορείτε να πάρετε τη ζωή και την υγεία σας στα χέρια σας.
Με αγάπη
·       
*   * Η καλύτερη σειρά να δείτε τα εκπαιδευτικά βίντεο προκειμένου να καταλάβετε εύκολα όσα πιο πάνω σας ανέφερα είναι:
1ο  στρες και αντιμετώπιση (1ο και 2ο)
2ο  γείωση
3ο  ενεργειακό πεδίο του σώματος (1ο και 2ο)
4ο  γονίδια και κληρονομικότητα
5ο  το υποσυνείδητο και ο ρόλος του RAS
6ο  στρες και αντιμετώπιση 2ο μέρος (ξανά)

Κάντε τον κόπο να τα ακούσετε με υπομονή. Είμαι βέβαιη πως θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πόση δύναμη έχετε για να αλλάξετε τη ζωή και την υγεία σας χρησιμοποιώντας απλούς και πρακτικούς τρόπους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.